(Foto: EPA)

Posebni nakon poraza u Brightonu

Mourinho "solio pamet" novinarima i potvrdio: Moji igrači nisu sretni!

Midhat Šljivak

Manchester United poražen je danas od Brightona sa 3:2 u susretu 2. kola Premier lige.

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho priznao je kako u klubu atmosfera nije najbolja i da igrači nisu previše sretni u ovom trenutku.

"Svaka osoba u svom poslu čini greške, a ne samo fudbaleri i kada se dogode greške ne možeš biti sretan, samopouzdanje opadne i to je sve u ljudskoj prirodi. Ako me pitate jesu li moji igrači sretni, reći ću vam da nisu", rekao je Mourinho, te je dodao:

"Da sam u poziciji vas medija za današnji meč bih imao mnogo materijala za pisati. Ne očekujete od mene da pričam sa vama o tome jer su vaše kolege bile itekako kritične prema meni prethodnih sezone kada sam vjerovatno bio previše iskren i previše otvoren u analizama", istakao je Mourinho.

United nakon dva kola ima tri boda uz gol razliku 4:4.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.