Legendarni Ince razočaran

"Ovaj United je postao predmet sprdnje, srozao se na minimum"

Katastrofalno izdanje Manchester Uniteda u nedjeljnoj utakmici protiv Brightona s pravom je zabrinulo sve navijače Crvenih đavola, koji više ne mogu da prepoznaju svoj klub.

Zabrinute su i legende, koje se svakodnevno javno oglašavaju komentarišući to u šta se United pretvorio. Posljednji komentar dao je Paul Ince, koji smatra da je ovakav Manchester United prava smijurija.

"United se srozao na minimum, pa sada ostali klubovi to gledaju i slade se. Postali su predmet sprdnje zbog sve lošijih rezultata, ekipa je potrgana od vrha do dna i to svi vide", započeo je Ince, koji je potom progovorio i o Mourinhu:

"Treba li Mourinho otići? Mislim da ne. Ali, United mora svrstati neke stvari. Ed Woodward, Jose Mourinho i Paul Pogba moraju potražiti zajedničko stajalište".

"Kada gledate Manchester City, Tottenham, Liverpool i Chelsea onda vidite fudbal koji se očekuje od Uniteda. Jasno mi je zašto bi se navijači mogli okrenuti protiv Mourinha. Oni žele napadački fudbal čak i ako rezultat ponekad razočara", dodao je Ince.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.