Belen Roca izdala mnogo toga

Poznata starleta 'prepala' igrače Reala i Barce: "Vole se gledati u ogledalo dok to rade..."

Španska starleta Belan Roca priznala je kako je vodila ljubav sa pojedinim fudbalerima koji nastupaju za poznate klubove u španskoj La Ligi.

Ona je poručila kako je vodila ljubav sa četvrticom fudbalera iz španskog prvenstva, a navela je i o čijim igračima se radi.

"Bila sam nevaljala sa po jednim igračem Seville, Real Betisa, Real Madrida i Barcelone", rekla je ona i nastavila:

"Mladi su i lijepo, mogu me voditi na odmor. Zašto ih onda ne bih voljela? Također su i samouvjereni te obožavaju da se gledaju u ogledalo tokom seksa", poručila je ona.

Naravno, ova vijest je itekako zainteresovala špansku javnost, pa nam ostaje da vidimo hoće li poznata starleta u narednom periodu i otkriti imena fudbalera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.