Legendarni Makedonac za SportSport.ba

Sedloski: Pregovaram sa Širokim Brijegom, znat ćete više uskoro

Remi u Gabeli i odlazak Borisa Pavića natjerali su čelnike bh. premijerligaša Širokog Brijega da krenu u potragu za novim strategom.

"Ljubav je kada dvoje gledaju u istom pravcu", rekao je Pavić nakon što je stavio potpis na sporazumni raskid ugovora, a čini se da za njegovim nasljednikom na Pecari neće dugo tragati. To će, po svemu, sudeći biti legendarni makedonski nogometaš Goce Sedloski koji je posljednji angažman imao u Rigi.

Da su kontakti uspostavljeni potvrdio nam je i sam Sedloski.

"Teško mi je reći bilo što u ovom momentu. Kontakta jeste bilo, mislim da smo blizu, ali vidjet ćemo. Ne bih želio nešto više govoriti iz poštovanja prema ljudima iz kluba. Najbolje je da sačekate dva-tri dana", kazao je Sedloski u telefonskom razgovoru za SportSport.ba.

Sedloski iza sebe ima rezultate, iako ne pliva dugo u trenerskim vodama. Napravio je čuda s Vardarom osvojivši naslov Makedonije, u kvalifikacijama za Ligu prvaka bili su jedna od najljepših priča izbacivši Malmö, dok su protiv Kopenhagena do 75. minute imali prolazak u play-off Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.