Slišković ih izostavio iz 18

Zrinjski bez Stojkića i Todorovića protiv Zvijezde 09

Zrinjski i Zvijezda 09 danas će u Mostaru s početkom u 20:00 sati odigrati zaostalu utakmicu 5. kola BHT Premijer lige BiH.

Plemići su favoriti, ovaj susret im je velika prilika da povežu dvije pobjede i dođu na samo dva boda zaostatka za vodećim sarajevskim klubovima, dok je, s druge strane, Zvijezda posljednja na tabeli.

Za razliku od prethodne, na večerašnjoj utakmici za Zrinjski neće nastupiti Pero Stojkić i Ognjen Todorović, koje je Slišković odlučio izostaviti sa popisa, a razlog je navodno taj što je procijenio kako u ovom momentu nisu dovoljno spremni.

Od ranije 'out' su Šovšić, Aćimović i Bencun, dok Veselinović još nije stekao pravo nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.