Nakon tri godine ponovo u dresu kluba s Bilinog polja

Potpisao na godinu dana

Namir Alispahić novi igrač Čelika · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Kako smo pisali prije 10-tak dana, treninzima kluba s Bilinog polja priključio se i 23-godišnji Namir Alispahić.

Ovaj napadač rođen u Bugojnu na treninzima je zadovoljio ukuse šefa struke Adnana Örneka, te je i zvanično postao novi igrač Čelika.

Alispahić je potpisao ugovor na godinu dana, a pravo nastupa ima već protiv Sarajeva, naravno ako ga stručni štab odabere u najuži krug kandidata za ekipu. Ovaj napadač u svojoj karijeri pored Čelika, nastupao je još za češku Banik Ostravu, Vitez, te švedski Sandviken, koji mu je ujedno bio i posljednji klub.

Bugojanac u svojoj karijeri ima nastupe za kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH. Stručni štab Čelika trenutno na raspolaganju ima petoricu centralnih napadača: Jurinu, Dilavera, Nikolića, Alispahića i H. Adilovića, dok s druge strane ima deficit s bočnim pozicijama, gdje pored Livaje na desnoj i Bevaba na lijevoj strani, nema kvalitetnih zamjena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.