Odabrana službena lica za utakmice 8. kola

Nastavlja se Premijer liga BiH

Odabrana službena lica za utakmice 8. kola

Utakmicama 8. kola ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine.

U subotu ćemo gledati pet, a u nedjelju jednu utakmicu i to veliki derbi na Pecari između Širokog Brijega i Željezničara.

Ipak, krenimo redom. U subotu od 17.00 sati počinju četiri utakmice. Tuzla City će na Tušnju dočekati ekipu Zvijezde 09, a utakmicu će suditi Mateo Musa iz Čitluka. Nadalje, u Krupi na Vrbasu domaća ekipa igra protiv Zrinjskog, a meč će suditi Admir Šehović, dok će susret u Bijeljini između Radnika i GOŠK-a suditi Sabrija Topalović iz Zenice. Preostali susret koji počinje u subotu od 17.00 sati igra se u Doboju kod Kaknja između Mladosti i Slobode, a sudit će ga Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Prvi derbi ovog kola igra se na Bilinom Polju između Čelika i Sarajeva, a za pravdu na ovom susretu će se pobrinuti Zoran Grbić iz Prijedora, dok će nedjeljni susret između Širokog Brijega i Željezničara suditi Dragan Petrović iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, nakon sedam odigranih kola lider na tabeli je Sarajevo sa 14 osvojenih bodova, isto koliko ima i drugoplasirani Željezničar koji ima i nešto slabiju gol razliku.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi