Slijedi odlazak na mini pripreme

Zrinjski putuje u Međugorje bez Barića, Aćimovića, Vrljička i Stanića

Momčad HŠK Zrinjskog danas putuje u Međugorje na mini pripreme, pripreme na kojima će Baka Slišković sa svojim stožerom raditi na ispravljanju onoga što po njemu najviše treba korigirati.

Na spisku igrača koji idu u Međugorje nema Srđana Stanića, Ante Vrljička, Miloša Aćimovića i Stefana Barića. Miloš Aćimović već duže vrijeme se muči s ozljedom, Srđan Stanić je ionako dugo bio van momčadi, a moguće da su Barić i Vrljičak dio najavljenih Bakinih rezova u ekipi.

Povratnik u tim je Šime Gržan kojeg je Ante Miše skupa sa Srđanom Stanićem etiketirao kao igrače na koje ne računa. Na put će krenuti i Veselinović, Šovšić i Bencun koji će, što zbog oporavka od ozljeda, što zbog nedovoljne spreme raditi po posebnom programu.

Zrinjski će u Međugorju ostati do subote, a tamo će vjerojatno odigrati utakmicu s katarskim Muaitherom koji se također priprema na terenima SC Međugorje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.