Legendarni veznjak član je stručnog štaba reprezentacije

Elvir Rahimić: Druga su vremena, ali imamo potencijal

Elvir Rahimić dugo se nije obraćao novinarima. Legendarni fudbaler član je stručnog štaba naše reprezentacije i jedan je od najsposobnijih da ocijeni razliku između onoga kako je bilo prije i kako je sada.

"Teško je porediti to vrijeme i ono. Mnogi veliki igrači više nisu tu. Neću da nabrajam imena znamo svi koji su to igrači. Sada je reprezentacija sasvim nova imamo i jaku mladu repezentaciju i na polet i energičnost možemo opet biti kao u vrijeme prije Brazila. Bitno je da imamo potencijal, sad samo treba vrijeme."

Rahimić je dodao još šta bi se moglo očekivati u Belfastu.

"Bit će teško obzirom na okolnosti, imamo problema ali radimo po planu, atmosfera je super i nadamo se da možemo pružiti dobru igru. Sjeverna Irska je najopasnija u prekidima prema onome što smo mi vidjeli, treba još da ih snimimo, ali najbitnije je da sustimo loptu na zemlju."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.