Prvi pomoćnik selektora Prosinečkog

Ciprić: To što smo oslabljeni povredama neće utjecati na naš stil

Gordan Ciprić prvi pomoćnik selektora fudbalske reprezentacije Roberta Prosinečkog nakon jednog treninga nije na konferenciji za novinare mogao reći ništa spektalularno.

"Znate da imamo problema s povredama ali nakon dva dana Čivić i Todorović su bolje nego što su bili kada su stigli pa s malo više optimizma gledamo na meč u Belfastu."

Ciprić kaže da se koncepcija igre neće mijenjat.

"Mi treba da gledamo sebe i imamo svoj cilj, to što nemamo dva ili tri igrača ne treba da utiče na naš stil. Mislim da imamo dovoljno kvaliteta i to nije isprazna tiča, imamo potencijal i želimo da ga potvrdimo. Što se tiče utakmice ni remi ne bi bio loš, ali ići ćemo na pobjedu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi