Veliko pojačanje za bh. premijerligaša

Vojo Ubiparip sutra potpisuje za Tuzla City!

Endin Čaušević

Dojučerašnji fudbaler Željezničara, Vojo Ubiparip, vraća se u Premijer ligu BiH, ali ovaj put će srbijanski napadač potpisati za Tuzla City.

Ubiparip je u Želju stigao prošle sezone i bio je jedan od najboljih igrača ovog kluba, ali na iznenađenje mnogih nije produžio saradnju s klubom s Grbavice. Ipak, samo nekoliko mjeseci kasnije Ubiparip se vraća u Premijer ligu BiH i to u redove Tuzla Cityja.

Kako je SportSport.ba jučer pisao Ubiparip je sve dogovorio s čelnicima novog bh. premijerligaša i sigurno da će biti veliko pojačanje za ovaj tim. Kako saznajemo Ubiparip večeras dolazi u Tuzlu, a sutra će nakon ljekarskih pregleda potpisati dvogodišnji ugovor s ovim timom.

Osim Željezničara ovaj 30-godišnji fudbaler igrao je još za mnoge klubove, ali izdvajaju se nastupi za Vojvodinu, Borac Čačak, Lech iz Poznana, te poljski Gornik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.