Veliko pojačanje stiže u Tuzla City?
Vojo Ubiparip je u plavom dresu pružao sjajne partije. Za Želju je u sezoni postigao devet golova uz šest asistencija

Pojačavaju ofanzivnu liniju

Veliko pojačanje stiže u Tuzla City? · Saznajemo

A. Beganović

Trenutno devetoplasirana ekipa Premijer lige, Tuzla City, u nastavak sezone trebala bi ući mnogo jača.

Nakon osam odigranih kola Tuzla City se nalazi na 9. mjestu prvenstvene tabele što očito ne zadovoljava čelnog čovjeka novog premijerligaša Azmira Husića.

Upravo zbog toga je Husić odlučio dodatno osnažiti ekipu, a kako SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih klubu, nekadašnji igrač Željezničara Vojo Ubiparip trebao bi pojačati ofanzivnu liniju.

Naime, izvor blizak Tuzla Cityju potvrdio je za SportSport.ba da je Husić postigao dogovor sa Ubiparipom, te da će se ovaj fudbaler ukoliko ne bude nepredviđenih stvari, već u četvrtak priključiti novom premijerligašu.

SportSport.ba je kontaktirao i Ubiparipa koji nije želio potvrditi ali ni demantovati naša saznanja.

Podsjetimo, Ubiparip je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Željezničara za kojeg je odigrao 25 utakmica u kojima je postigao devet golova uz šest asistencija.

Osim za Željezničar ovaj srbijanski fudbaler je u dosadašnjoj karijeri između ostalog nastupao i za Novi Pazar, Lech, Spartak Subotica, Gornik, te Vojvodinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije