Sloboda u Kupu protiv Metalleghea

Nalić: Za mene su sve te ekipe nove, a svaka utakmica je iscrpna

Emir Dindić

U okviru šesnestine finala Kupa Bosne i Hercegovine ekipa tuzlanske  Slobode je za protivnika dobila ekipu Metalleghea iz Jajca. Sigurno neugodan protivnik za Tuzlake, koji u posljednje vrijeme zaista muku muče sa igračkim kadrom, odnosno povredama koje su ih zadesile u posljednje vrijeme. 

Šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić odmah poslije izvlačenja podjelio je prve impresije za SportSport.ba

"O ekipi i nekom prvom komentaru protivnika konkretno, imaću za par sati, dok malo vidim kako stvari stoje, za mene su sve te ekipe nove. Sve su nam te utakmice jako blizu datumski, a mi zaista imamo problema sa igračkim kadrom, s obzirom da nam slijedi ciklus od pet zaista teških susreta. Svaka nam je utakmica iscrpna, pa tako mislim da će biti i ta u Jajcu. Što se tiče Metalleghea nemam uvid u njihovu ekipu, zaista u ovom trenutku nisam nikako upućen u njih.", završio je Nalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.