Optimizam u Mostaru

Behram: Bićemo rasterećeni, a Sarajevo će privući veliki broj navijača

Povodom žrijeba 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem je jedan od glavnih kandidata za ulazak u PL mostarski Velež izvukao jednog od kandidata za titulu prvaka Bosne i Hercegovine FK Sarajevo, mladi veznjak Rođenih Seid Behram za SportSport.ba prokomentirao je ždrijeb i ovu utakmicu koja je sasvim sigurno najveći derbi ove faze natjecanja.

Bio je veoma optimističan, te vjeruje da Rođeni mogu do iznenađenja.

"Drago mi je da smo dobili priliku zaigrati s jednom od naših najboljih ekipa i jednim od glavnih pretendenata za naslov prvaka FK Sarajevom. Sigurno je da će to biti jako teška utakmica, ali utakmica u kojoj ćemo mi biti potpuno rasterećeni i očekujem kako ćemo pružiti svoje najbolje izdanje. Vjerujem da će Sarajevo privući i veliki broj gledatelja na naš stadion i da će sve proteći u sjajnoj atmosferi. Utakmica stiže u dobar čas za nas da vidimo gdje smo u odnosu na najbolje timove u državi, a na nama je da damo sve od sebe i pokušamo izboriti prolaz u narednu fazu natjecanja" - najavio je Seid Behram veliki derbi koji će se 19. septembra odigrati na stadionu Rođenih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.