Trener Tuzla Cityja

Starčević: Protivnici su nas skautirali, moramo nešto da mijenjamo

Edmir Škorić

Sarajevo je pobijedilo Tuzlu City sa 2:0 u večerašnjem susretu devetog kola Premijer lige BiH.

Tuzla City se dobro nosila sa domaćinom u prvih 45 minuta, ali u nastavku bordo tim dolazi do dva gola.

"Možemo biti zadovoljni drugim dijelom utakmice. Kad smo primili gol, nismo smogli snage da odgovorimo Sarajevu. Sada nam ostaje da napravimo analizu i da se pripremamo za naredne mečeve", rekao je Starčević, pa je dodao:

"Postali smo prepoznatljivi po tim nekim svojuim akcijama, protivnici su nas skautirali i moramo nešto da promijenimo. Sarajevo je kandidat za titulu i ta njihova kvaliteta nam je onemogućila da budemo pravi".

"Pokazali smo i protiv Zrinjskog da možemo da igramo kvalitetno, ali cilj nam je da u prvenstvu odigramo što bolje kako bismo došli do bodova vrijednih u borbi za opstanak", zaključio je trener Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.