Očekuju se prve minute za Ramljaka

HKK Zrinjski danas s Dubrovnikom

Iza momčadi HKK Zrinjski prvi je dio priprema koji je finaliziran nastupom na memorijalnom turniru "Marijofil Džidić" i na kojem je Zrinjski u finalnoj utakmici poražen od nikšićke Sutjeske. Već danas prvaci BiH odlaze na prijateljsku utakmicu u Dubrovnik.

U 18h danas će Zrinjski u dvorani Gospino polje u Dubrovniku odigrati prijateljski meč s domaćinom, nakon čega slijedi nastup na turniru u Sarajevu koji se igra u sjećanje na prerano preminulog bivšeg selektora naše reprezentacije sabita Hadžića.

Očekuje se da danas prvi put nakon potpisa zaigra i povratnik u momčad Marko Ramljak, a možda minute dobije i Marko Šutalo koji se oporavio od teške ozljede ligamenata zarađene u prošloj sezoni.

Izvan momčadi je još Sven Smajlagić čiji se povratak također očekuje brzo, a već sada se može reći da je centar Aleksandar Todorović pristigao iz beogradskog Dynamica pravo pojačanje jer je bio najbolji igrač ekipe na svim pripremnim utakmicama dosad.

Natjecanje u ABA 2 ligi za Plemiće počinje za 10-ak dana, dok start domaćeg prvenstva još uvijek nije obznanjen. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.