Karlo Lebo u Zrinjskom

Mladi šuter za dovoljio trenera Hrvoja Vlašića

Karlo Lebo u Zrinjskom

Bivši kadetski i juniorski reprezentativac Hrvatske Karlo Lebo danas je i službeno stavio potpis na ugovor sa HKK Zrinjski iz Mostara. Lebo je u Mostaru boravio skoro od samog početka priprema i konačno uspio zadovoljiti kriterije trenera Hrvoja Vlašića.

Ovaj košarkaš inače porijeklom iz Posušja u Zrinjski dolazi iz njemačkog niželigaša TV Lich Basketball a u Hrvatskoj je nastupio za Cedevitu, Goricu, Mladost i Zabok.

Jednu sezonu proveo je u talijanskom Pizzighettoneu u tamošnjoj Serie C, a s kadestskom reprezentacijom Hrvatske u Baru je 2010 osvojio zlatnu medalju.

Karlo Lebo igra na poziciji beka šutera a po potrebi može puniti i poziciju niskog krila.

Top Komentari

Merlin
Gospodine Bernadiću, iznenađuje me ovo "za dovoljio" od Vas. Znam da će Vaš odgovor biti "maaaajku ti za Dovoljim"...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi