Mnogo važnih igrača ostalo u Sarajevu

Željo u Međugorje otputovao bez Krpića, Kjosevskog, Bogičevića...

Duel Širokog Brijega i Željezničara jedan je od dva najzanimljivija duela 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Drugi je Velež - Sarajevo.

Međutim, sudeći prema ekipi koju je Milomir Odović danas poveo u Međugorje, gdje će Plavi dočekati sutrašnji meč, Kup takmičenje ove sezone neće biti prioritet klubu sa Grbavice.

U Sarajevu je ostalo nekoliko fudbalera koji su veoma bitni za igru Željezničara, prvenstveno prvi strijelac Sulejman Krpić i golman Vedran Kjosevski. Osim njih dvojice, protiv Širokog neće nastupiti ni Bogičević, Vranješ, Arežina, Jazvić...

Ekipa Željezničara će do utakmice boraviti u sportskom centru Circle u Međugorju, a otputovali su sljedeći igrači: Irfan Fejzić, Aldin Ćeman – Siniša Stevanović, Aldin Šehić, Kemal Osmanković, Enio Zilić, Matej Rodin, Antonio Pavić – Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Dženan Osmanović, Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Mladen Veselinović, Asim Zec, Dženan Zajmović, Eldar Šehić – Semir Dacić.

Utakmica Širokog Brijega i Željezničara igra se sutra (srijeda) s početkom u 19:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.