Poseban je to osjećaj

Obavezno upalite zvučnike: Himna Lige prvaka nakon dugo vremena u Milanu

Edmir Škorić

Inter i Tottenham igraju večeras meč 1. kola grupne faze Lige prvaka i nakon poluvremena nema golova.

U Interu se dugo čekalo na nastupe u Ligi prvaka i tek nakon sedam godina se na San Siru mogla čuti kultna himna ovog takmičenja.

Pazite da vam zvučnici nisu pojačani do kraja, pa čak i na snimku pored stadiona može da se shvati koliko su navijači Intera zaželjeli ovaj trenutak.

Osim Intera i Tottenhama, počeo je i meč Barca - PSV koji se također igra u istoj grupi, a Katalonci vode 1:0 nakon majstorije Lionela Messija. No, za razliku od Intera, u Barci su se navijači navikli na himnu Lige prvaka utorkom ili srijedom navečer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.