Trener Sarajeva za SportSport.ba

Musemić: Ovaj put smo imali više sreće, trebali bismo dobiti, ali u fudbalu je sve moguće

Edmir Škorić

Sarajevo će 3. oktobra gostovati Rudaru u Kaknju u osmini finala Kupa i Husref Musemić smatra da je žrijeb za njegovu ekipu dobar.

U prošloj rundi Kupa Sarajevo je gostovalo u Mostaru Veležu, opet ih čeka prvoligaš, ali Musemić smatra da je ovaj put žrijeb bio naklonjeniji njemu i njegovoj ekipi.

"Danas smo imali više sreće nego prošli put. Zadovoljan sam, trebali bismo to dobiti, ali znate kako je u fudbalu... Ništa nije sigurno. Imamo težak raspored, želimo dobiti dvije prvenstvene utakmice koje slijede, pa ćemo onda razmišljati o Rudaru", kazao je Musemić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Nas je zahvatio težak rival prošli put u Mostaru, sada ipak mislim da je protivnik lakši. Mi smo favoriti, očekujem da pobijedimo, pa vidjet ćemo".

Hoćete li s najjačim timom igrati u Kaknju i je li Kup jedan od prioriteta?

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Radimo u klubu u kojem su ambicije takve da je svaka utakmica jednako bitna i gdje se svaki trofej želi osvojiti. Što se tiče ekipe, zgusnut je raspored, ali ima još do utakmice u Kaknju, ko zna hoćemo li btii i živi do tada", u svom stilu govori Musemić.

Sarajevo je trenutno lider u šampionatu i na Koševu žele titulu, pa ostaje da vidimo da li jednaku želju imaju i u Kupu, a osim bordo tima favoriti su i Zrinjski, Široki, Sloboda...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.