Trener Slobode nakon remija na Grbavici

Nalić: Igrači na trening dolaze pjevajući i isto tako idu kući

Ekipa Slobode je gostovala na Grbavici u meču 11. kola Premijer lige BiH u pružila odličnu partiju protiv Željezničara. Na kraju je duel ove dvije ekipe završen 0:0.

Bila je Sloboda opasnija, a trener Tuzlaka Zlatan Nalić ističe da su njegovi izabranici išli na pobjedu.

"Išli smo po pobjedu, ali nismo uspjeli. Ipak zadovoljni smo i bodom. Mislim da je bila tvrda utakmica, ali i susret dvije ekipe koje žele igrati nogomet. Mislim da smo mi svoj plan ostvarili", istakao je Nalić, pa prokomentarisao atmosferu u svojoj ekipi koja je očigledno sjajna od njegovog dolaska na Tušanj:

"Igrači dolaze na trening pjevajući i isto tako idu kući. Imam odličnu radnu grupu oko sebe i to su sve ljudi vjerni Slobodi."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.