Trener Željezničara nakon remija sa Slobodom

Odović razočaran: Teško mi je, nije to to, strah je bio nevjerovatan

Fudbaleri Željezničara su u 11. kolu PL na svojoj Grbavici ugostili ekipu Slobode. Utakmica je bila tvrda, završeno je 0:0, ali se stiče utisak da je Sloboda bila puno opasnija.

Nakon meča, trener Željezničara Milomir Odović nije mogao biti zadovoljan onime što su njegovi igrači pokazali.

"Teško mi je, ovo je najslabija utakmica otkad sam tu. Nemam opravdanja. Bilo je toliko slabih pojedinaca, strah u odbranu je bio nevjerovatan. Na kraju smo imali i sreće", istakao je Odović.

Novinare je zanimalo i kako je zadovoljan predstavnom igrača koje je uveo sa klupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šehić nije sazrio za ovako važne utakmice. Jazvić i Veselinović su povrijeđeni i to je naša sreća, ali ja se pitam šta je sa ovim starijim. Nije to to što mi radimo ova dva mjeseca. Imali smo neke šanse, ali nije to to. Moramo izaći iz krize što prije", prokomentarisao je strateg Želje partije svojih izabranika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
ne može ove Tito ustrojiti,samo Amar. Uprava kad završi projekte na zimu mora otići. Jako vrijedni ali o fudbalu pojma nemaju!
16 20
Alkma
Godinama navikli nabijat mater im jebem i sada kada dodze covjek da ih natjera da igra od noge do noge oni nece
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi