Pokazao se kao veliko pojačanje

Ubiparip: Imamo kvalitet da se suprotstavimo Širokom Brijegu

Emir Dindić

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Tuzla Cityja i Širokog Brijega. Tim povodom organizovana je press konferencija u prostorijama domaćeg kluba, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Tuzla Cityja Slobodan Starčević i fudbaler Vojo Ubiparip. 

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Tuzla Cityja i Širokog Brijega. Tim povodom organizovana je press konferencija u prostorijama kluba, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Tuzla Cityja Slobodan Starčević i fudbaler Vojo Ubiparip.

"Veoma bitna utakmica ispred nas protiv jednog veoma kvalitetnog protivnika. Umorni jesmo, ali podigli smo nivo samopouzdanja, već smo uigraniji, dosta fudbalera diglo je svoju formu. U sutrašnjoj utakmici ulazimo sa velikom dozom sampouzdanja, i da ako damo sve od sebe da ćemo mirne glave nadam se osvojiti nove bodove. Šečerović i Poturalić neće igrati zbog žutih kartona, svi ostali su maksimalno spremni. Imamo dovoljno kvalitetnih fudbalera da to popunimo kako treba i da sutra odigramo jednu dobru partiju", rekao je Starčević.

Fudbaler Vojo Ubiparip pružio je sjajnu partiju u prošlom kolu, te se od njega očekuje da bude udarna igla i sutra protiv ekipe iz Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zahtjevna i teška utakmica, ali mislim da je svaka takva u našem prvenstvu. Drago mi je zbog dvije prethodne utakmice, gdje smo dobro odigrali. Imamo kvalitet da im se suprostavimo, nadam se dobroj fudbalskoj predstavi i novom pozitivnom rezultatu", istakao je Ubiparip.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Širokog Brijega na rasporedu je u sutra sa početkom u 16 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.