Katalonci se bacili na posao nakon povrede Umtitija

Januarski transfer na pomolu: Održan sastanak Barce i predstavnika zvijezde Intera

Barcelona je već u potrazi za potencijalnim januarskim pojačanjima, a Mundo Deportivo sada tvrdi da su se čelnici Barce već sastali sa predstavnicima mladog defanzivca Intera Milana Skriniara.

Ovo nije prvi put da se sjajni Skriniar dovodi u vezu za napuštanjem Intera, pošto se već odavno špekuliše da je za njegove usluge izuzetno zainteresovan i Manchester United.

Pream pisanju Mundo Deportiva Barca "pojačava pritisak" na Skriniara nakon teške povrede Samuela Umtitija, a kako se navodi Katalonci će imati još jednu šansu da razgovaraju sa 23-godišnjim Slovakom pošto se Barcelona nalazi u istoj grupi Lige prvaka kao i Inter.

Inače, Inter je Skirniara doveo 2017. godine iz Sampdorije za 27 miliona eura, a od tada je njegova vrijednost drastično porasla pošto se brzo nametnuo kao vođa defanzivne linije Nerazzurra i pokazao veliki talenat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.