Malcomu se sve vraća, stižu ga kletve Rominih navijača

Brazilcu ništa ne ide po planu

Malcomu se sve vraća, stižu ga kletve Rominih navijača

Brazilac Malcom je bio želja mnogih velikana dugo prije nego što je ovog ljeta napustio Bordeaux.

A napustio ga je na dramatičan način. Sve je bilo dogovoreno sa Romom, Vučica je pristala ipslatiti naknadu, Malcom je krenuo ka Rimu, a hiljade navijača su ga čekale na Aerodromu.

Ipak, Malcom nikada nije sletio u Rim, u zadnji čas se u priču uključila Barca, pa je odustao od ukrcavanja u avion za Rim i ubrzo potpisao za Barcelonu.

Samo možemo zamisliti kako su se tada osjećali navijači Rome na aerodromu, ali teško da se puno bolje trenutno osjeća i sam Malcom.

Malcom je u pripremnim mečevima uspio postići dva gola za Barcu i to jedan upravo Romi, ali on očigledo nema mjesta u ekipi Ernesta Valverdea.

Upisao je tek dva prvenstvena nastupa ove sezone (ukupno oko 25 minuta), a sada mu se smiješi odlazak sa Nou Campa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pojedini španski mediji smatraju da ovaj ofanzivac plaćen 45 miliona eura uopšte nije bio želja trenera Valverdea, već čelnika Barce, te da ne čudi što gotovo nikako ne igra.

Zbog toga se špekuliše da bi on već u januaru mogao napustiti Barcelonu, a vjerujemo da će i tada biti zainteresovanih za njegove usluge. Kao najrealnija opcija pominje se njegova posudba.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi