Jedan od junaka pobjede Dinama

Gojak: Ne trebamo se ničega bojati, samo ovako nastaviti

Edmir Škorić

Dinamo je jučer slavio protiv Anderlechta u Evropskoj ligi s 2:0 i sada sa šest bodova ima jako povoljne šanse da prođe u nokaut fazu ovog takmičenja.

Dinamo bi nakon 49 godina konačno mogao zaigrati na proljeće, a jedan od strijelaca i mladi bh. reprezentativac o svemu kaže:

"Ma presretni smo. Slušali smo trenera i ispunili njegove zamisli. Zato smo ostvarili vrijednu pobjedu. Cijela je ekipa pokazala da je prava, nismo dopustili Anderlechtu da se razigra. Zadovoljni smo s 2:0 i tri boda, ne trebamo se ničega bojati, trebamo ovako nastaviti", kazao je Gojak.

On je u 68. minuti riješio sve dileme oko Dinamove pobjede, a prethodno je Izet Hajrović iz penala zabio za 1:0.

Podsjećamo da je Dinamo prije Anderlechta razbio Fenerbahče na Maksimiru, a u grupi je još Spartak Trnava.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.