Gojak ne pogađa baš često, ali Anderlecht mu je stara mušterija

Nevjerovatna koincidencija

Gojak ne pogađa baš često, ali Anderlecht mu je stara mušterija

Mladi bh. reprezentativac Amer Gojak večeras je bio strijelac drugog pogotka za Dinamo Zagreb na gostovanju kod Anderlechta.

Modri su slavili sa 2:0, a Gojak je u 68. minuti uz malo sreće matirao domaćeg golmana i postavio konačan rezultat utakmice nakon koje je Dinamo došao vrlo blizu prezimljenja u Evropi.

Interesantno, Gojaku očigledno dobro 'leži' briselski stadion na kojem se u strijelce upisao i 2016. godine. Tada je u dresu juniorskog tima Dinama zabio Anderlechtu u omladinskoj Ligi prvaka.

Da koincidencija bude još veća, Gojak je pogodio na isti gol kao večeras i rezultat je bio identičan - 0:2.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

A u nastavku pogledajte večerašnji Gojakov pogodak.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi