U finišu susreta Željezničar - Čelik

Verbalni sukoba Nermina Jamaka i navijača na Grbavici

Danas su na Grbavici Željezničar i Čelik odigrali susret 13. kola Premijer lige koji je okončan pobjedom domaćih rezultatom 3:2.

Svi gledatelji su mogli gledati sjajnu predstavu na Grbavici, a zapaženu ulogu je imao i Nermin Jamak, iskusni fudbaler koji je značajan dio svoje karijere proveo u Željezničaru, a koji danas igra za Čelik.

Jamak je u 42. minuti majstorski pogodio iz slobodnjaka i poravnao rezultat na 1:1, ali svoj sjajan gol nije slavio iz poštovanja prema bivšem klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nastavak susreta je donio još mnoštvo uzbuđenja, a Jamak je igru napustio u 82. minuti susreta. Ipak u momentima kada je napuštao teren došlo je do žestoke verbalne rasprave između njega i nekog od navijača na zapadnoj tribini stadiona Grbavica. Čak su i pripadnici osiguranja intervenisali, a sve se potom brzo smirilo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.