Kraljevima ne ide

Real četvrtu utakmicu u nizu nije dao gol, a da stvar bude još gora - izgubio je!

Edmir Škorić

Brojni velikani ove sezone upali su u krizu, pa tako i Real Madrid, koji je danas poražen na gostovanju kod Alavesa.

Real je i daje gore pri vrhu, daleko od toga da je nešto ugroženo za Madriđane, ali godinama unazad ovaj klub nije imao seriju od četiri utakmice bez pobjede, a tek da ne govorimo o tom nizu od četiri utakmice u kojima nije postigao gol.

Kraljevi su bili neefikasni protiv Seville u 3:0 porazu, pa onda su s Atleticom odigrali 0:0, te su u Moskvi izgubili 1:0 u Ligi prvaka. Sada su u gostima kod Alavesa doživjeli novi poraz.

Imali su dominaciju, dobre šanse, ali nisu uspjeli da dođu do pobjede, ali ni možda upisani bod na kraju im nije došao.

Garcia je u 95. minuti postigao gol za slavlje Alavesa, a sada je pitanje kako u Realu razmošljaju i da li je Cristiano Ronaldo zapravo krivac za sve ovo što se sada dešava?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.