(Foto: EPA)

Nakon poraza od Alavesa

Treneru Reala nije lako: Ja sam najodgovorniji!

Midhat Šljivak

Real Madrid je večeras poražen od Alavesa sa 1:0 i tako je produbljena kriza Kraljeva.

Nakon meča trener Julen Lopetegui nije krio razočarenje, ali priznaje da je on najodgovorniji za rezulate tima.

"Naravno da smo razočarani. Nismo iskoristili šanse i na kraju smo kažnjeni. Nismo imali ni sreće, a moraćemo što prije oporaviti igrače i vratiti se na pobjednički put", rekao je Lopetegui, te je nastavio.

"Znam da su igrači dali sve od sebe, imali smo dobar start, ali izgleda da semo se u posljednje vrijeme mentalno istrošili. Bitno je da se držimo skupa i uskoro ćemo pobjeđivati. Ovo su teški trenuci i naravno da sam ja kao trener najodgovorniji", istakao je trener Kraljeva.

Real je sada tri utakmice bez pobjede u prvenstvu, a 20. oktobra kada se nastavlja prvenstvo dočekaće na Santiago Bernabeu ekipu Levantea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.