Čudna odluka čelnika kluba

Rebić zbog bizarnog razloga ljetos nije došao u Bayern

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ljetos je bio na meti mnogih klubova nakon sjajnih nastupa na Mundijalu, no na kraju je iznenađujuće odlučio ostati u Eintracht Frankfurtu.

Rebić je oduševio sportsku javnost igrama na Svjetskom prvenstvu, a nakon toga najviše se povezivao s prelaskom u Bayern. Na kraju prošle sezone klupu Bavaraca preuzeo je Niko Kovač koji je došao upravo iz Frankfurta i vjerovalo se da će i Rebić njegovim stopama.

Njemački mediji bili su sigurni da ovaj napadač dolazi u minhenski klub iako se u borbu uključio i Bayern. I sam Rebić nije imao ništa protiv dolaska u Bayern, ali na iznenađenje mnogih na kraju nije bilo ništa od toga zbog odluke čelnika prvaka Njemačke.

Navodno, čelnici Bayerna u finišu ljetnog prelaznog roka su razgovarali sa Kovačem i poručili mu da neće dovesti Rebića jer vjeruju da on nije dovoljno dobar za ovaj klub. No, u krizi u kojoj se sada nalazi Bayern sigurno da bi im itekako valjao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.