Već se zna ko preuzima Bayern ako Kovač dobije otkaz?

Bavarci u krizi

Već se zna ko preuzima Bayern ako Kovač dobije otkaz?

E. Čaušević

Bayern se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi na početku ove sezone, a najviše na udaru medija je trener ovog tima Niko Kovač.

Kovač je u Bayern stigao pred početak ove sezone nakon što je oduševio sve na klupi Eintracht Frankfurta, ali mu u Minhenu ne ide baš najbolje. Nakon nekoliko loših rezultata u njemačkim medijima već se počelo pričati o tome da će hrvatski stručnjak dobiti otkaz.

Navodno, Kovač je dobio ultimatum od čelnika kluba da mora vratiti ekipu na pravi put, a ukoliko to ne učini nakon reprezentativne pauze sigurno je da će dobiti otkaz. Kako pišu mediji u Njemačkoj u Bayernu ništa ne prepuštaju slučaju, te već razmišljaju o tome ko će preuzeti tim ako Kovač dobije otkaz.

Ugledni Bild je objavio jutros da će u tom slučaju u igri biti trojica sjajnih trenera, a radi se od Zinedineu Zidaneu, Arseneu Wengeru i Laurentu Blancu. Naravno, navijači Bayerna bi na ovom mjestu najviše voljeli vidjeti upravo dojučerašnjeg trenera Real Madrida.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Bayern je to moraju osvajati svake god I imati naslov neki,zato je Niko trebao dobro razmisliti jer je jos uvjek mlad da preuzme ovako veliki izazov,al eto!!!
8 0
Medo-Brundo
Wenger? Nisam siguran da bi to Bayern uradio.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi