(Foto: FK Velež) Seid Behram je nastupio u svim utakmicama nove sezone Prve lige FBiH za Velež, te je postigao dva gola.

Mladi fudbaler zadobio težu povredu

Veliki problemi za Rahimića i Velež: Behram duže vrijeme van stroja

Velež je svakako među glavnim kandidatima za plasman u Premijer ligu, a Rođene i danas očekuje važan meč i to onaj 10. kola Prve lige FBiH protiv Novog Travnika.

Mostarci će na ovom meču biti bez mladog krilnog napadača Seida Behrama, a ono što je još gore za Velež jeste činjenica da 20-godišnji fudbaler mora na dužu pauzu.

Behram je nastupio u svih devet dosad odigranih mečeva Prve lige FBiH, te je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, ali je zadobio povredu ligamenata i navjerovatnije ga u ekipi Veleža neće biti do proljeća.

Ovo je problem za trenera Rahimića i zbog toga što je Berham standardni prvotimac, a pri tome ima 20 godina. Kao što znamo, pravila Prve lige FBiH nalažu da u startnoj postavi svake ekipe moraju biti barem trojica igrača do 21 godine starosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.