Borac poražen od Olimpije

Vojvodić u svom stilu: Nije ovo naš nivo, moramo se vratiti u realnost

Samir Mlaćo

Svečano je danas bilo u Banja Luci. Gostovala je ljubljanska Olimpija te slavila sa ubjedljivih 4:0. 

Nakon prvih 45 minuta Borac je bio veoma tvrd orah gostima, ali Ivan Lendrić donosi vodstvo Slovencima. U drugom poluvremenu još tri pogotka u mreži Banjalučana. Šef struke lidera Prve lige RS Darko Vojvodić u svom stimu je prokomentarisao današnji prijateljski meč.

"Ovo ipak nije naš nivo, mi se moramo vratiti u realnost, a to je Prva liga Republike Srpske. Hvala Olimpiji i mom prijatelju Zoranu Barišiću što su došli i treba da njegujemo i dalje ovako dobre odnose. Okrećemo se Sutjesci u utorak, to je naš prioritet i sve osim pobjede ne dolazi u obzir! Pobjedićemo tu utakmicu sigurno", kazao je Vojvodić.

Kratak komentar dao je i trener Olimpije Zoran Barišić.

"Bila je ovo jedna dobra, fer utakmica. Najvažnije da se niko nije povrijedio, a dobro smo se istrčali. Rezultat mi nije važan, koliko sama igra", rekao je poslije meča Barišić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.