Hysaj kaže da borba za titulu nije odlučena

"Drago mi je što Cristiano Ronaldo nije dao gol protiv nas"

Nakon osam odigranih kola, Juventus ima maksimalan broj bodova i sve su prilike da će stići do nove titule u Italiji.

Međutim, mnogi smatraju da borba za Scudetto ipak još nije odlučena, a jedan od njih je i fudbaler Napolija Elseid Hysaj.

"Juventus ima šest bodova više od nas, ali rani je dio sezone i zaista nije još ništa gotovo. Možemo se nositi s njima, kao i sa svakom ekipom u Evropi. Nedavno smo pobijedili Liverpool, što znači da možemo sve samo ako smo pravi", rekao je Hysaj.

Napoli je nedavno izgubio od Juventusa sa 3:1 na utakmici na kojoj je briljirao Cristiano Ronaldo. Iako nije postigao niti jedan gol, Portugalac je praktično bio zaslužan za sva tri.

"Čuvao sam ga i drago mi je što nam Cristiano Ronaldo nije zabio gol. Tačno je da je imao asistencije, ali statisfakcija mi je što se nije upisivao u strijelce te večeri", rekao je albanski fudbaler.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.