Gattuso izabrao idealnog saigrača: "Kakav Messi, kakav Ronaldo..."
Trener Milana i nekada sjajni defanzivac naklonio se hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću koji je nedavno od strane FIFA-e dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta (Foto: EPA)

Trener Milana u svom stilu

Gattuso izabrao idealnog saigrača: "Kakav Messi, kakav Ronaldo..."

Milanov trener Gennaro Gattuso dao je intervju za zvaničnu stranicu UEFA-e u kojem je, između ostalog, govorio i ko bi za njega bio idealan saigrač.

Premda bi mnogi nogometaši danas željeli dijeliti svlačionicu sa Lionelom Messijem ili Cristianom Ronaldom, govoreći o tome Gattuso je dao odgovor u svom stilu i sve iznenadio. Izabrao je - Luku Modrića.

"S kim bih od sadašnjih nogometaša najradije igrao? Ima ih jako puno. Svi govore kako bi igrali s Cristianom Ronaldom ili Lionelom Messijem, ali ne i ja. Ja bih želio igrati s Modrićem," naklonio se Gattuso Modriću, pa dodao:

„Odličan je igrač, ima jak karakter, nogometaš od glave do pete!“

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodao je također Gattuso kako bi najviše volio igrati protiv Paula Pogbe, iako je nahvalio i Matuidija, a dodao je i da bi od glumaca njegov lik najbolje utjelovio, ni manje ni više, nego Robert De Niro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi