Gareth Bale je ove sezone za Real odigrao devet utakmica, postigao je četiri gola i upisao tri asistencije

Velšanin se oporavio

Gareth Bale spreman za Levante

Real Madrid će u susretu 9. kola La Lige ipak moći računati na Garetha Balea, jednog od svojih najboljih fudbalera čiji je nastup bio neizvjestan.

Bale je propustio posljednje dvije utakmice Velsa protiv Španije i Irske, a u međuvremenu se uspio oporaviti od povrede i konkurisat će za meč koji se igra u subotu od 13 sati na Bernabeu.

Ovo su napokon dobre vijesti za Julena Lopeteguija, koji u posljednje vrijeme ima mnogo problema sa povrijeđenim igračima.

Ti problemi još uvijek nisu prošli s obzirom da protiv Levantea neće moći igrati Karim Benzema i Dani Carvajal, dok su Isco i Marcelo pod znakom pitanja.

Real Madrid se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u La Ligi sa samo 14 od moguća 24 boda, a na posljednje četiri utakmice nije uspio postići niti jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.