Čelnici Real Madrida donijeli odluku o sudbini Viniciusa Juniora

Više neće igrati za B ekipu

Čelnici Real Madrida donijeli odluku o sudbini Viniciusa Juniora

E. Čaušević

Mladi brazilski fudbaler Vinicius Junior došao je u Real Madrid kao veliko pojačanje iz Flamenga, ali još uvijek čeka na pravu priliku u prvom timu.

Od svog dolaska u kraljevski klub Vinicius većinom igra za B ekipu ovog tima koja se takmiči u Segundi, a na nekoliko utakmica je oduševio javnost. Mnogima nije jasno zbog čega Julen Lopetegui ne želi Viniciusu pružiti pravu šansu u prvom timu, jer gotovo da ne računa na njega.

No, madridska Marca prenosi da su čelnici Kraljeve izvršili veliki pritisak na Lopeteguija kada je u pitanju Vinicius Junior. Brazilac je tokom reprezentativne pauze igrao za mladu ekipu Brazila gdje je još jednom pokazao da se radi o nevjerovatnom potencijalu.

Navodno, u Real Madridu su dali do znanja Lopeteguiju da mora više računati na Viniciusa, a posebno kada nisu zabili gol u čak četiri utakmice. Brazilac više neće igrati za drugi tim Real Madrida, te mu je navodno zabranjen nastup u Segundi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čelnici kluba očekuju da će Lopetegui ozbiljnije računati na ovog mladog napadača koji je odigrao svega 12 utakmica u La Ligi protiv Atletico Madrida i Alavesa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGMU
Svega 12 utakmica protiv Atletica i Alavesa svaka cast HAHAHAHHAHAHA
25 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi