Niakda u historiji Real nije vezao pet utakmica bez pobjede, a nakon svega očekuje se da trener Julen Lopetegui dobije otkaz

Vatreno na treningu Kraljeva

Sukob dva Sergija u Realu, ali i jedan i drugi sada smiruju situaciju

Edmir Škorić

Velika kriza drma Real Madrid, koji nije slavio na posljednjih pet mečeva, a poraz od Levantea (1:2) na domaćem terenu kao da je bila kap koja je prelila čašu.

Po svemu sudeći će Julen Lopetegui dobiti otkaz i samo se čeka trenutak kada će to Real saopštiti, a u međuvremenu na treningu je došlo i do čarki.

Navodno je mladi bek Sergio Reguilon tokom treninga udario i povrijedio svog imenjaka Ramosa, a kapiten Rela odgovorio tako što ga je napucao loptom.

Bila je to samo potvrda onoga što se danima priča - atmosfera u svlačionici Reala je narušena. Međutim, ubrzo su se oglasili i jedan i drugi, pa su pokušali da malo spuste loptu na zemlju i da smire čitavu situaciju.

"Uvijek uz moj klub i mog kapitena, sutra do pobjede", napisao je Reguilon, koji je tako odgovorio na prethodno Ramosovo izvinjenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.