Kapiten Kraljeva u centru pažnje

Fotografija hit na internetu: Ramos pustio suzu nakon petog gola Barcelone?

E. Čaušević

Barcelona je jučer deklasirala Real Madrid sa 5:1 u jednom od najvećih derbija svijeta u okviru desetog kola španske La Lige.

Katalonski klub je još jednom nanio veoma težak poraz ljutom rivalu, a Kraljevi su na kraju Camp Nou napustili s pet golova u mreži. Real Madrid odavno nije bio u većoj rezultatskoj krizi jer su u posljednjih pet utakmica ostvarili čak četiri poraza.

Ipak, blamaža na protiv Barcelone sigurno je nešto što najteže pada igračima Real Madrida. U centru pažnje posebno je bio kapiten ovog tima Sergio Ramos, a navijači na društvenim mrežama tvrde da će čak i pustio suzu nakon petog kola Barce.

U 83. minuti Arturo Vidal je pogodio za konačnih 5:1, a u centru pažnje kamera našao se Ramos. Njegova fotografija kruži internetom i navijači vjeruju da je čak i zaplakao zbog teškog poraza protiv ljutog rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.