Marca: Lopetegui je bivši, Antonio Conte preuzima Real Madrid!
Julen Lopetegui je vođenje Reala preuzeo od početka ove sezone. U 14 utakmica na klupi Kraljeva doživio je čak šest poraza i takva statistika ne zadovoljava čelnike prvaka Evrope (Foto: EPA)

Italijan na klupi Kraljeva

Marca: Lopetegui je bivši, Antonio Conte preuzima Real Madrid!

M. Šljivak

Težak poraz od Barcelone u El Clasicu (5:1) posljednja je utakmica Julena Lopeteguija na klupi madridskog Reala.

Prema navodima Marce, Lopetegui će sutra dobiti otkaz, a novi trener Kraljeva iz Madrida postaće italijanski stručnjak Antonio Conte.

Očekuje se da Italijan već sutra doputuje u Madrid na potpis ugovora sa Kraljevima i odmah će preuzeti vođenje kluba.

Ipak, ako se sve ne završi sutra, klub će privremeno preuzeti nekadašnji fudbaler Reala Santiago Solari koji bi ekipu mogao voditi u utakmici Kupa Kralja protiv Mellile koja se igra u srijedu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Conte je protekle dvije godine vodio londonski Chelsea gdje mu je ovog ljeta uručen otkaz, a ranije je vodio Juventus i selekciju Italije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Koliko im je znacio Ronalgo sad se vidi.
18 2
Miskolizac
ova ekipa nema karaktera bez Cristiana, on je izvlacio najvise iz njih, ev dokaz nam je Juventus, tek ih sad svatko smatra ozbiljnom ekipom, efekt zvali Cristiano Ronaldo..da je bogdom u Bayern dosao :-/
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi