Ko će izvoditi slobodnjake?

Pirlo: Pjanić i Dybala su dobri, ali prioritet je na Ronaldu

Nekadašnji vezista Juventusa Andrea Pirlo govorio je u intervjuu za Sky Sport o svemu pomalo, a prije svega je komentarisao Juventus i njegove šanse da se eventualno domogne Lige prvaka.

Pirlo smatra da postoji pet timova koji će se boriti za titulu prvaka Evrope, a tu nije naveo Real Madrid.

"Postoji četiri ili pet timova koji će se boriti za titulu u Ligi prvaka, a tu spada i Juventus. Osim njega tu je Liverpool, Barcelona, Manchester City i Bayern Minhen. Manje više, to to", rekao je Pirlo kojeg su novinari između ostalog pitali i ko bi trebao izvoditi slobodne udarce u Juventusu.

U konkurenciji su naravno Paulo Dybala, Miralem Pjanić i Cristiano Ronaldo.

"Ronaldo, Pjanić ili Dybala? Juve sada ima sjajan izbor jer su sva trojica dobri izvođači, ali mislim da će Pjaniću i Dybali biti vrlo teško jer je prioritet na Ronaldu", poručio je Pirlo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.