(Foto: Screenshot) Ove sezone Gabriel Jesus ima nešto manju minutažu u ekipi Cityja, pa je do sada u Premier ligi postigao tek jedan gol.

Fantastičan solo prodor Brazilca

Gabriel Jesus je sinoć pokazao kakav je majstor, ali lopta nikako neće u gol

Manchester City je sinoć rutinski došao do četvrtfinala Carabao kupa pobjedom nad Fulhamom rezultatom 2:0.

Građani su se pitali za apsolutno sve na Etihadu pa su "na pola gasa" stigli do lagane pobjede, a mladi Brahim Diaz je uspio postići oba gola za City. Bili su to njegovi prvi takmičarski golovi u dresu Manchester Cityja.

Dobru partiju je pružio i Brazilac Gabriel Jesus, iako se ponovo nije uspio upisati u strijelce.

Ponovo je Jesus pokazao o kakvom se majstoru radi, a poseban je bio njegov solo prodor kroz odbranu Fulhama koji je ipak završio šuter pored gola.

Neosporne su Jesusove kavlitete, ali ove sezone ga gol nikako neće. Istina, u prvenstevnim utakmicama Cityja uglavom ima ulogu džokera, pa je u devet susreta Premier lige postigao tek jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.