Mladi bh. fudbaler se našao u centru pažnje nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom, te nikome nije bilo jasno zašto je to uradio. Međutim, sada se klupko lagano razmotava, a čini se da je naš dragulj pred velikim potpisom.

Mlada zvijezda odlazi u Španiju?

Hasić nakon raskida sa Dinamom pravi spektakularan transfer?

Samir Mlaćo

Nakon razlaza sa Dinamom iz dana u dan dolaze ponude na adresu mladog bh. nogometaša Ajdina Hasića. 

Hasić je u Dinamo došao još kao dječak, a prije par dana je raskinuo saradnju sa Modrima i iznenadio kompletnu hrvatsku javnost.

Iz Dinama se nisu oglašavali, a prema pisanju lista Sportske novosti Hasić bi karijeru mogao nastaviti u Real Madridu.

Real je navodno već ranije pokušavao dovesti Hasića, te je Dinamo mogao zaraditi veliko obeštećenje, a sada će Madriđani velikog talenta prema svemu sudeći dobiti besplatno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski gigant je Hasića zapazio na turniru Mladen Ramljak, no Hasić pored Reala ima i ponude Barcelone, Borussije Dortmund, Salzburga, Evertona....

Odluka o novom klubu će pasti vjerovatno veoma brzo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.