Bayern ponovo kiksao

Kovač: Ljuti smo i tužni, ali sve ovo je sport i život

Endin Čaušević

Hrvatski stručnjak Niko Kovač nalazi se na velikom udaru navijača Bayerna zbog očajnih rezultata ove ekipe u dosadašnjem dijelu sezone.

Bavarci su proteklog vikenda remizirali protiv Freiburga čime su još jednom razočarali svoje navijače. Kovač je već sedmicama pod ogromnim pritiskom zbog loših rezultata i neće biti iznenađenje ukoliko do kraja ove godine dobije otkaz.

Kovač se nije baš najbolje uklopio u Bayernu, te je jasno da nema još pravi odnos s igračima ovog kluba. Hrvatski stručnjak je nakon meča protiv Freiburga za njemačke medije izjavio da su svi ljuti i tužni zbog ovog remija, ali da već sada misle o narednom meču.

"Naravno da smo ljuti i tužni zbog ovog rezultata, no ovo je sve sport i život. Već za nekoliko dana imamo novu utakmicu i o tome sada razmišljamo. Ipak, nedopustivo je da primamo golove u posljednjim minutama i gubimo bodove. To nam se dešava već drugi put ove sezone nakon Augsburga. Zakazali smo u drugom poluvremenu i to je činjenica", rekao je Kovač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.