Veliki kiks Bayerna na Allianz Areni!
Bavarci su se taman vratili na pobjedničke staze, no danas su doživjeli novi šok i to od Freiburga

Freiburg osvojio bod

Veliki kiks Bayerna na Allianz Areni!

Edmir Škorić

Bayern je teškom mukom došao do vodstva protiv Freiburga, ali na kraju su gosti uspjeli da osvoje bod (1:1).

Bavarci su taman izašli iz rezultaske krize, počeli da redaju pobjede, no uslijedio je novi hladan tušp za Bavarce, a priredio im je to Freiburg.

Bayern je očekivano dominirao, ali je do gola stigao tek u 80. minuti. Činilo se da će taj gol Gnabryja spasiti Bayern, ali je u 89. minuti Holer uspio da donese Freiburgu veliki bod, remi i moralnu pobjedu.

Da stvar za Bayern bude još gora, Borussia Dortmund je s 1:0 slavila u Wolfsburgu i sada ima plus četiri poslije 10 kola. Milionerima je pobjedu donio Reus u 27. minuti.

Schalke je s 3:1 bio bolji od Hannovera, a Hoffenheim s 4:1 u Leverkusenu od Bayera. Za goste nije igrao bh. stoper Ermin Bičakčić, dobio je malo odmora nakon iscrpljujućih utakmica, ali bit će spreman za duel s Lyonom u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I još dodajmo da su Augsburg i Nurnberg odigrali 2:2.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fele
Niko nije trener za Bayern!
14 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi