Svaki put u jesen

Rusi se prisjetili klizačice koja je napustila sport sa 19 godina: Samo su mi gledali grudi...

Kako prođe ljeto i počne se približavati zima, ruski mediji se gotovo po obavezi sjete nekadašnje klizačice Anne Semenovič.

Kao što je većini već poznato, radi se o nekadašnjoj klizačici koja je bila veliki talenat, ali je karijeru odlučila prekinuti sa samo 19 godina zbog bizarnog razloga.

Naime, lijepa Anna, nije bila sretna jer smatra da niko nije primjećivao njeno klizačno umijeće već - grudi!

"Da budem iskrena, moje grudi su pobijedile mene i moje rivalke. Nije bilo bitno šta radim i kakve rezultate imam. Osvajala sam medalje za svoju zemlju, ali moje grudi su uvijek bile u prvom planu. Mislila sam da sam jedina sa velikim grudima u Rusiji", rekla je u jednom intervju Anna prije nekoliko godina.

Inače, ona danas ima 38 godina i bavi se glumom te je top model.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.