Kadeti HŠK Zrinjskog sigurnom su igrom nadigrali FK Tuzla City i prebrisali gorak okus poraza od <zvijezde 09

Kadeti mostarskog kluba lako nadigrali Tuzlake

Kadeti Zrinjskog uvjerljivi protiv Tuzla Cityja

Pomoćni teren stadiona HŠK Zrinjski bio je domaćinom utakmice 17 kola Omladinske Premijer Lige za kadete a danas su mladići koje vodi Teo Krešić s uvjerljivih 4:1 ispratili vršnjake iz Tuzla Cityja i ostali u priključku za vrh ljestvice.

Od samog početka kadeti Zrinjskog bili su konkretniji od gostiju iz Tuzle i nije im dugo trebalo da načnu mrežu Avdića. Nije bilo velike neizvjesnosti u ovom susretu a malo više koncentracije u redovima domaćih moglo je donijeti više golova u mreži gostiju ali i ovako je pobjeda Zrinjskog čista i zaslužena.

Strijelci za mlade Plemiće bili su Miličević, Bašić, Mihalj i Bošnjak, dok je pogodak utjehe za goste uspio zabiti Ahmetović.

HŠK Zrinjski: Miletić, Ivanković, Bošnjak, Šuta, Jozić, Mičeta, Miličević, Tiro, Mihalj, Bašić, Šilić ( Pehar, Vrankić, Vrljić, Musa, Dolić, Škembić)

FK Tuzla City: Avdić, Redžić, Mešanović, Alibašić, Dedić, Požegić, Ahmetović, Jusić, Jusufović, Čabrić, Ibrišević ( Omerbegović, Bilalić, Mujkić, Skopljak, Mujkanović, Bećirović, Kadrić)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.