Njegove dimenzije djeluju posve nevjerovatno. Nije nikakvo čudo što je privlačan MMA organizacijama i uskoro ga čeka veliki meč protiv britanske zvijeri

Sajad Gharibi djeluje nestvarno

Ko je "iranski Hulk" koji će se naći u borbi zvijeri?

Midhat Šljivak

Poljska MMA promocija KSW dogovorila je nevjerovatan meč u kojem će se u oktagonu naći dvije istinske zvijeri.

MMA debi će imati britanska zvijer Martyn Ford, a za protivnika će imati "iranskog Hulka" imena Sajad Gharibi.

Radi se o 27-godišnjaku koji je veoma popularan na Instagramu. Tamo ga prati 400.000 ljudi, a on je veoma aktivan, te se često oglašava putem ove mreže.

Život ovog Iranca je poprilično jednostavan. Od malih nogu 188 centimetara visoka zvijer diže tegove, pa je njegovo tijelo ono o čemu čitav svijet priča.

Interesantno je svakako da je 2016. godine Gharibi bio u iranskoj vojsci. Borio se protiv Islamske države (ISIS), a iako njegovo tijelo traži ogromne količine hrane, Sajad bez problema posti tokom ramazana.

Također, veliki je ljubitelj oružja sa kojim često pozira na Instagramu, a sada će imati šansu da pokrene i MMA karijeru, a borba protiv dobro poznatog Martyna Forda će mu sasvim sigurno otvoriti mnoga vrata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.