Trener Krupe može biti prezadovoljan nakon današnje pobjede svojih izabranika protiv velikog protivnika

Krupa konačno slavila pobjedu

Kurčubić nakon pobjede nad Željom: Ne smijemo previše slaviti i dalje smo zadnji

Fudbaleri Željezničara su danas u Krupi na Vrbasu upisali četvrti prvenstveni poraz u nizu. Domaće Krupa je slavila sa 2:1 i tako nakon tri mjeseca upisala pobjedu u Premijer ligi BiH.

Krupa je i dalje posljednja na tabeli sa 15 bodova, ali su danas izabranici trenera Petra Kurčibića ostavili sve na terenu i došli do tri vrlo važna tri boda u borbi za opstanak.

"Prekinuli smo jednu dugu i tešku seriju neuspjeha i sretni smo, ali ne možemo previše slaviti jer smo i dalje posljednji. Pred nama je mnogo utakmica u borbi za opstanak. Taj jedan gol je odlučio, Željo je u prvom poluvremenu držao posjed lopte, ali smo sačuvali vodstvo... U drugom poluvremenu smo puno bolje igali iz kontri i polukontri. Činilo se ipak da se Željo poptuno vratio u susret tim golom, ali smo ponovo dobro istrčali jednu kontri i evo na kraju slavili. Bila je ovo ratnička utakmica, utakmica sa velikim ulogom, čestitam i Želji, ali i svojim momcima", istakao je nakon utakmice Kurčubić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.